Cine suntem?

Suntem un cabinet de avocatura specializat in obtinerea despagubirilor de la societatile de asigurari.

Avand o experienta de peste 20 ani in avocatura, colaboram cu cei mai buni profesionisti implicati in recuperarea despagubirilor: experti tehnici, mediatori, medici, pihologi, executori judecatoresti, notari, firme de tractari, service-uri auto etc.

Apeland la serviciile noastre, veti avea alaturi de dumneavoastra o intreaga echipa sudata si profesionista, in care fiecare stie ce are de facut, gata sa va asiste cu toata priceperea si experienta de care dispune.

Problema dumneavoastra este importanta pentru noi. De aceea intelegem sa ne ocupam de ea cu maxima atentie si concentrare, pentru a gasi cele mai bune si mai rapide solutii pentru rezolvarea ei. Stabilim cu clientii nostri relatii personale, umane si dorim sa ne implicam in fiecare dosar sub toate aspectele lui, facand inclusiv verificari la fata locului, investigatii, fotografii, studii in arhive etc.

Stim cum trebuie sa ne pregatim armele si sa negociem cu societatile de asigurari, dar daca negocierile nu se finalizeaza in avantajul clientilor nostri, suntem gata de lupta in instantele de judecata.

Ai intrebari? Nu ezita sa ne contactezi

Aveti probleme cu recuperarea banilor din asigurari RCA si Casco? Ati suferit un accident de munca si nu ati fost despagubit cum se cuvine? Va ajutam sa va recuperati banii cuveniti in astfel de situatie neplacuta